lördag 26 februari 2011

Gamla påskkort

Go kväll! Igår hade jag lyckan att få en stund på staden för mig själv efter jobbet. Då gäller det att prioritera vad man vill göra. Det blev Magnolia för min del. Paradiset att få vandra runt där bland alla fina stämplar, papper och allt annat roligt som finns där, utan att behöva ha koll på två barn.Inhandlade min första Martha Stewart-stans. *Lycka*

Nu när påsken närmar sig vill jag bara visa några amerikanska påskkort som jag fick i veckan. Korten är stämplade för över 100 år sedan och jag gillar dem jättemycket.
Imorgon blir det bio med hela familjen... "Gyllene Orren". Ha en fortsatt bra helg!

onsdag 23 februari 2011

Bättre sent än aldrig


Bättre sent än aldrig sägs det ju... Måste ju visa "Alla hjärtans dag"-kortet som jag pysslade ihop till min lilla mamma. Tyvärr hittade hon det inte i brevlådan förrän dagen efter, men vad gör väl det, för visst borde alla dagar vara hjärtliga dagar egentligen!?!

onsdag 16 februari 2011

Fredagsskissen

Go kväll!
Idag har jag haft en riktig mysdag i djurparken tillsammans med mina två godingar. Vi vandrade runt i flera timmar och tittade på alla djuren. Zebrafölen var dagens höjdpunkt. Så söta!
Nu har jag varit igång och pysslat lite igen. Är med i Fredagsskissen på ScrappaLoss.
Den här gången var det en jätterolig skiss att utgå ifrån. En canvastavla blev det.

Kram.

måndag 14 februari 2011

En ko-samlares lycka!

Har länge velat tapetsera om i vårt tv-rum. En nyöppnad färg- och tapetaffär fick oss att äntligen ta tag i saken i helgen. Nu är snart de gul/beige tapeterna ett minne blott. Stilen här hemma är väl minst sagt en blandning av det mesta, lite funkis, lite 50-tal, lite lantligt...men jag gillar det. Just nu vill jag ha vitt som bas som bryts av med mycket färg. De som känt mig sedan länge är nog inte så förvånade av mitt (ok...vårt...men övertalningen tog väldigt lång tid den här gången)val av fondvägg. Jag bara älskar den...(Bilden är lånad från http://karinasinspirationsblogg.se)

Nu har jag fällt en tår framför "Spårlöst" där vännen Mariana var med och hittade sin biologiska familj på Sri Lanka. Vilket fantastisk resa hon varit med om! Det var jättekul att få se allt det hon berättat om på tv.(Bilden är lånad från tv4)
Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra alla hjärtans dag! Kram.

söndag 6 februari 2011

Blöjtårta

Gårdagens dop av lilla brorsdottern blev jättefint. Hade gjort en blöjtårta i present. Hittade beskrivningen på You Tube.

På kvällen blev det förstås melodifestivalen. Danny var min favorit!
Nu är det dags att sova och ladda nya krafter inför morgondagen. Kram.

torsdag 3 februari 2011

Rutigt tema

Hjälp vad den här veckan har gått fort! Kan inte fatta att det redan är fredag imorgon. På lördag är det dags för dop av lilla brorsdottern. Jag och mannen har fått äran att bli lilla I´s faddrar vilket såklart är lite extra roligt.
Har varit igång och scrappat lite igen. Det finns ju som sagt så många roliga utmaningar som man bara inte kan motstå. Veckans utmaning hos Pysselmyran var att bidraget skulle innehålla något rutigt.
Förutom svart och vit cardstock har jag använt papper från Maja design. De tre rutorna på kortet har fått en kant av små små glaskulor. Rutigt hjärta och rosetter med rutiga band passar också in på temat
Har aldrig gjort en sådan här bokbox innan, men det var inte så svårt som jag trodde. Tänker förstås att fylla den med något rutigt! Kramen.