söndag 20 september 2009

Fick en beställning på ett kort till en liten nyfödd bebis. Så här blev resultatet...

Höstpyssel








Ljung, färgglada löv, frisk luft, kantarellsoppa...hösten är här och jag gillar det!
Blev inspirerad i blomsteraffären och pysslade ihop ett litet arrangemang till den nya trappan.

Vilket otroligt vackert väder det har varit i helgen! Sommarvärme på dagen och kallt och stjärnklart på kvällen. Jag och min vännina stod och betraktade den vackra himlen i går kväll och önskade att vi hade kunnat lite fler stjärnbilder. Karlavagnen kände vi igen i alla fall.


söndag 13 september 2009

Entrétrappan

Länge länge har vi blött och stött detta projekt.
Många heta diskussioner har vi haft och svärfar har legat sömnlös på nätterna.
Men nu kan svärfar sussa gott igen, för nu är den på plats...vår nya fina entrétrappa.



Se så glada alla är...speciellt svärfar!
Tack så jättemycket för alla hjälp!!! Vad hade vi gjort utan dig!



onsdag 9 september 2009

En liten solskenshistoria från mitt arbete...
Min kollega hade samling med barnen idag och pratade med barnen om hur många tänder de hade tappat. Hon avslutade det hela med att fråga hur många det var som hade tappat alla sina tänder, var på att jag och kollegan räcker upp var sin hand. Då är det ett av barnen som snabbt räcker upp sin hand och frågar:
-Men fröken, har du löständer då eller?

måndag 7 september 2009

XX

Idag har jag verkligen lärt mig att det kan vara bra att sätta telefonen på ljudlös ibland. Vi håller på med ett projekt på jobbet som handlar om att utveckla sig själv och arbetslaget och som ligger på ett ganska djupt psykologiskt plan. Helt plötsligt när vi håller på med en sk. visualisering, alla har tagit djupa andetag och har kopplat bort omgivningen runt omkring, då får jag ett sms. Nu är det ju inte så att min sms-signal är ett gammalt vanligt hederligt litet pling. Nej då...utan istället kommer en lång ramsa med gospelsväng "hallelujah, you got a sms...Hallelujah!" Gissa om vi fick börja om från början igen? Och gissa vem som skämdes så hon trodde hon skulle dö????

söndag 6 september 2009

Händelserik helg




I lördags var det damklädesloppis i Toarpsdal i samband med att gårdsbutiken &Dolly hade öppet. Jag och Mariana gjorde en storrensning i våra garderober och tänkte tjäna in storkovan.
Gick inte riktigt som vi tänkt oss kan man säga... men sen var det inte så många att sälja något till heller. Men vi ska göra ett nytt försök en annan dag!
På kvällen var det kräftskiva som startade med femkamp. Har insett att jag har en dold talang vad gäller luftgevärsskytte, så nu ska jag önska mig ett sådant i julklapp. Vi hade en himla trevlig kväll i alla fall.
Söndagen har tillbringats ute i trädgården. Det har verkligen varit en riktigt härlig höstdag.
Den här stora och fina (men otroligt äckliga) spindeln hängde i vår torkvinda och satt och käkade fluga för fullt! Slurp!