lördag 29 augusti 2009

Ullared!


Idag tog jag och Maja en tur till Ullared! Det var massor med folk men vi slapp stå i kö både när vi gick in och ut.

fredag 21 augusti 2009

Bröllopsdags!


Imorgon är det dags för lillebrors bröllop. Det är mycket nerver på spänn överallt. Så här fin blev dukningen!

onsdag 19 augusti 2009

Utförsäljningsfynd!


Såg en liten annons i tidningen i helgen att några som hette www.pinglan.se hade utförsäljning.
Gick in på hemsidan och hittade massor med fina heminredningsprylar, så självklart blev det en sväng förbi Mariedalsgatan där utförsäljningen var. Ett av "fynden" ser ni på bilden!
Nu ska jag kurera mig med en mystisk hokuspokus salva som jag fått av min kära granne. Kliandet i halsen måste bara försvinna tills på lördag då det är dags för lillebrors bröllop! Natti!

måndag 10 augusti 2009



Ny vecka igen! Åkte på en liten utflykt i helgen och såg den här fina grävskopan! Ett måste i svärfars trädgård (undrar bara vad svärmor säger). Hittade en fin badplats i Månstad där vi stannade och tog ett dopp.


Den här godingen såg vi mellan Hofsnäs och Torpa. Så söt!

T-B hade hittat en rolig blogg från Äspered idag, där det var bilder från Hembydgsgården den 2 augusti. Bl.a. var det en bild på mitt och Marias bord! Kul!

http://nabbsjuan.bloggagratis.se/2009/08/02/1877223-tatt-mellan-kalasen-i-aspered/

tisdag 4 augusti 2009

Rönnbärs pyssel


Gick en liten skogspromenad med barnen idag. Man kan redan se vissa tecken på att hösten är i antågande. Rönnen är fantastiskt vacker nu med sina orange bär. Maja och jag passade på att pyssla lite...

lördag 1 augusti 2009

Kakbuffé


I morgon eftermiddag kl 14 är det kakbuffé och försäljning av konst och hantverk på hembygdsgården i Äspered. Jag och Maria ska dela på ett bord så idag har hela eftermiddagen gått åt till att fixa i ordning tills imorgon. Det ska bli himla roligt! Hoppas nu bara att det kommer riktigt mycket folk. Har hört talas om att det är ca 20 olika sorter i kakbuffén så bara det kan ju vara värt ett besök! Välkomna!